Hero billede

Voksbehandling​

Hos JP Gulvservice i Hellerup nær København tilbyder vi voksbehandling af alle typer trægulve i privat- og erhvervsregi.

En gammeldags teknik
Voksbehandling er en gammel teknik, der i dag for det meste er blevet overtaget af almindelig ludbehandling. Men mange sværger stadig til den gammeldags metode - Og dette med god grund.

For selvom der næsten ingen synlig forskel er på en voks- og ludbehandling, er voks et meget slidstærkt og robust materiale, der er med til at give gulvene en lang holdbarhed og en nem vedligeholdelse.

Derudover er voks en miljøvenlig overfladebehandling, der både kan bruges på tidligere behandlede og ubehandlede gulve.
​Få kompetent og faglig rådgivning

JP Gulvservice har gennem mange år i branchen stor erfaring med voksbehandlinger og leverer et professionelt og flot resultat i høj kvalitet.
Vores know-how inden for gulvbehandlinger er stor, og vi deler naturligvis gerne ud af vores ekspertise, hvis du har brug for vejledning eller rådgivning i de forskellige materialer.

Vi giver vores professionelle vurdering af gulvet og forslag til den mest optimale behandling.
Kontakt os gerne i dag på telefon 40 57 33 98 for et uforpligtende tilbud eller gode råd og sparring.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at JP Gulvservice må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik.