Ring til os på: 39 68 33 98

En af de overfladebehandlinger vi tilbyder vores kunder efter en gulvafslibning er oliebehandling.

​Er oliebehandling den rette løsning?
Der er mange forskellige meninger om, hvilken overfladebehandling der giver det smukkeste og mest slidstærke resultat. Nogen mener, at en oliebehandling matcher bedst til lyse trægulve, hvor andre mener, at det er bedst til mørke træsorter, da olien fremhæver sortens glød og dybde.

På samme måde mener flere, at et olieret gulv modsat et lakeret bliver smukkere med årene. Hos JP Gulvservice i Hellerup nær København favoriserer vi ikke den ene behandling over den anden.

​Vi ved, at det er meget subjektivt, hvad der ønskes ved en oliebehandling, og hvad det enkelte trægulv har behov for. Vi giver naturligvis vores professionelle vurdering af gulvet og vores besyv med, hvilken løsning der bedst matcher vores kunders ønsker.​​
Én ting er dog sikkert; En oliebehandling giver altid en smuk og silkemat overflade og er en lige så slidstærk behandling som en gulvlakering.

​Professionel behandling med olie
På professionel vis sørger vi for, at underlaget er slebet, rent og tørt, inden vi udfører en oliebehandling.

Er dette ikke gjort ordentligt, risikeres det, at slibesporene træder frem efter endt oliering - og så er det for sent at gøre noget ved det.
Med os som din professionelle samarbejdspartner er du sikret et grundigt og håndværksmæssigt smukt resultat i højeste kvalitet.

Kontakt os gerne via vores kontaktformular eller på telefon 40 57 33 98 for et uforpligtende tilbud eller gode råd om oliebehandling.
Vi dækker hele København og Hellerup.

JP Gulvservice
Dyssegårdsvej 36
2900 Hellerup

Tlf.: 39 68 33 98
Mobil: 40 57 33 98

Mail: jpgulvservice@mail.tele.dkVi leverer totalløsninger inden for gulvbehandling.

Bliv ringet op

Udfyld formularen her og bliv ringet op med et gratis og uforpligtende tilbud!

Accepter cookies for at sende

Gulvafslibning

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Gulvafhøvling

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Oliebehandling

Tryk her for at læse mere


Læs mere