Gulvafslibning

Vi tilbyder totalløsninger inden for gulvafslibning

Oliebehandling

Vi tilbyder oliebehandling af dine gulve

Service

Vi sætter en ære i at levere god service

Ønsker du en ludbehandling af dit gulv, er JP Gulvservice i Hellerup nær København det helt rigtige valg. Vi udfører behandling med lud i både private boliger, boligforeninger, kontorlandskaber og ved nybyggeri
– og hos os er ingen kvadratmeter for få eller for mange.

Hvilke gulve kan ludbehandles?
En ludbehandling er især god til helt nye, nyafslebede, lyse eller bløde træsorter, da luden bevirker, at trægulvets naturlige gulning bremses og dermed sikrer, at træet beholder sin lyse og naturlige farve.

Derudover er lud også med til at beskytte træet mod ridser og mindre hakker, da behandlingen gør, at træet naturligt rejser sig igen ved en gulvvask.

Vi efterbehandler med enten sæbe eller olie, da en ludbehandling ikke kan beskytte som eneste overfladebehandling.

Vi tilbyder ludbehandling i højeste kvalitet
Vores dygtige medarbejdere arbejder altid grundigt og effektivt med en ludbehandling. Kvaliteten er kernen i vores virksomhed, hvorfor vi altid kun efterlader et ordentligt og tilfredsstillende resultat. Vores gode ry og omdømme er opstået netop på grund af vores mangeårige erfaring og flotte kvalitetsresultater. Hos os bliver intet glemt, og vi bruger kun de bedste produkter og teknikker.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon
​40 57 33 98, hvis du ønsker at vide mere om ludbehandling eller om vores andre gulvbehandlinger i Hellerup og København.

Kontakt os


JP Gulvservice
Dyssegårdsvej 36
2900 Hellerup

(+45) 39 68 33 98
jpgulvservice@mail.tele.dk