Hero billede

Lud​behandling

Ønsker du en ludbehandling af dit gulv, er JP Gulvservice i Hellerup nær København det helt rigtige valg. Vi udfører behandling med lud i både private boliger, boligforeninger, kontorlandskaber og ved nybyggeri
– og hos os er ingen kvadratmeter for få eller for mange.

Hvilke gulve kan ludbehandles?
En ludbehandling er især god til helt nye, nyafslebede, lyse eller bløde træsorter, da luden bevirker, at trægulvets naturlige gulning bremses og dermed sikrer, at træet beholder sin lyse og naturlige farve.

Derudover er lud også med til at beskytte træet mod ridser og mindre hakker, da behandlingen gør, at træet naturligt rejser sig igen ved en gulvvask.

Vi efterbehandler med enten sæbe eller olie, da en ludbehandling ikke kan beskytte som eneste overfladebehandling.

Vi tilbyder ludbehandling i højeste kvalitet
Vores dygtige medarbejdere arbejder altid grundigt og effektivt med en ludbehandling. Kvaliteten er kernen i vores virksomhed, hvorfor vi altid kun efterlader et ordentligt og tilfredsstillende resultat. Vores gode ry og omdømme er opstået netop på grund af vores mangeårige erfaring og flotte kvalitetsresultater. Hos os bliver intet glemt, og vi bruger kun de bedste produkter og teknikker.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon
​40 57 33 98, hvis du ønsker at vide mere om ludbehandling eller om vores andre gulvbehandlinger i Hellerup og København.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at JP Gulvservice må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik.