Ring til os på: 39 68 33 98

Hos JP Gulvservice i Hellerup nær København udfører vi gulvafslibning af alle typer trægulve - fra massive gulvplanker i en mørk og flot træsort til klassiske og lyse parketgulve, og vi sliber gulve for både private kunder såvel som for større og mindre erhvervskunder.

Få nye gulve med en slibning
Vi tilbyder gulvafslibning til gulve, hvor lakken er slidt af, eller hvis det er blevet medtaget gennem årene og fået en ridset og hakket overflade.

Med en gulvafslibning kan ethvert trægulv komme til at se nyt, flot og moderne ud igen, og vi har alt det rette udstyr og maskinel til at udføre et kvalitetssikkert resultat. Med rondelslibere, rystepudsere og specialmaskiner sørger vi for, at trægulvet bliver helt rent og klar til en ny overfladebehandling, og vi sørger for den perfekte finish.

Er du i tvivl om gulvafslibning eller afhøvling?
Det kan være svært for en, der ikke er fagmand på området, at vurdere, hvilken behandling trægulvet har brug for.

Hos JP Gulvservice i Hellerup nord for København er vi kendt for vores mangeårig erfaring i branchen og store ekspertise inden for både gulvafslibning, gulvafhøvling og alle andre behandlingsformer.

Vi giver vores professionelle vurdering af gulvet og kommer med kompetent rådgivning og vejledning til, hvordan gulvet bedst behandles.

Kontakt os allerede i dag på telefon 40 57 33 98 for et godt tilbud på gulvafslibning. Du er også velkommen til at sende en e-mail til jpgulvservice@mail.tele.dk.

JP Gulvservice
Dyssegårdsvej 36
2900 Hellerup

Tlf.: 39 68 33 98
Mobil: 40 57 33 98

Mail: jpgulvservice@mail.tele.dkVi leverer totalløsninger inden for gulvbehandling.

Bliv ringet op

Udfyld formularen her og bliv ringet op med et gratis og uforpligtende tilbud!

Accepter cookies for at sende

Gulvafslibning

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Gulvafhøvling

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Oliebehandling

Tryk her for at læse mere


Læs mere