Ring til os på: 39 68 33 98

Hos JP Gulvservice i Hellerup udfører vi gulvafhøvling på gamle, ujævne og skæve gulve i Hellerup og København, hvor en normal gulvafslibning ikke slår til. Har trægulvet været udsat for fugtskader eller andre dybe skader, vil en gulvafhøvling også være den rette løsning.
Vi arbejder i private hjem såvel som i boligforeninger og i erhvervslivet. Vi har også et tæt samarbejde med større virksomheder, der har brug for en professionel til at udføre det i en fagentreprise.

Overlad gulvafhøvling til en professionel
Det er vigtigt, at en gulvafhøvling udføres af en fagmand med den rette viden og det rette udstyr, da resultat ellers kan ende med at blive ujævnt, ligesom trægulvene ofte kan tage endnu mere skade uden den rette faglige ekspertise og erfaring.
Lader du JP Gulvservice klare arbejdet, er du garanteret stor professionalisme og en bred know-how inden for gulvafhøvling. Vi efterlader altid kun et kvalitetssikkert og holdbart resultat med en smuk finish.

Vi tilbyder naturligvis også kompetent rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt gulvafhøvling er det rigtige middel til dine gulve. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, så du får et flot og holdbart trægulv.

Kontakt os
Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 57 33 98 eller e-mail jpgulvservice@mail.tele.dk for yderligere information eller et godt og uforpligtende tilbud i Hellerup og København.

JP Gulvservice
Dyssegårdsvej 36
2900 Hellerup

Tlf.: 39 68 33 98
Mobil: 40 57 33 98

Mail: jpgulvservice@mail.tele.dkVi leverer totalløsninger inden for gulvbehandling.

Bliv ringet op

Udfyld formularen her og bliv ringet op med et gratis og uforpligtende tilbud!

Accepter cookies for at sende

Gulvafslibning

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Gulvafhøvling

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Oliebehandling

Tryk her for at læse mere


Læs mere