Gulvafhøvling

Hos JP Gulvservice i Hellerup udfører vi gulvafhøvling på gamle, ujævne og skæve gulve i Hellerup og København, hvor en normal gulvafslibning ikke slår til. Har trægulvet været udsat for fugtskader eller andre dybe skader, vil en gulvafhøvling også være den rette løsning.
Vi arbejder i private hjem såvel som i boligforeninger og i erhvervslivet. Vi har også et tæt samarbejde med større virksomheder, der har brug for en professionel til at udføre det i en fagentreprise.

Overlad gulvafhøvling til en professionel
Det er vigtigt, at en gulvafhøvling udføres af en fagmand med den rette viden og det rette udstyr, da resultat ellers kan ende med at blive ujævnt, ligesom trægulvene ofte kan tage endnu mere skade uden den rette faglige ekspertise og erfaring.
Lader du JP Gulvservice klare arbejdet, er du garanteret stor professionalisme og en bred know-how inden for gulvafhøvling. Vi efterlader altid kun et kvalitetssikkert og holdbart resultat med en smuk finish.

Vi tilbyder naturligvis også kompetent rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt gulvafhøvling er det rigtige middel til dine gulve. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, så du får et flot og holdbart trægulv.

Kontakt os
Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 57 33 98 eller e-mail jpgulvservice@mail.tele.dk for yderligere information eller et godt og uforpligtende tilbud i Hellerup og København.

Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper dig videre med dit projekt og rådgiver dig om hele processen. Du kan altid kontakte os for en uforpligtende snak, husk det koster ikke noget at spørge.

Kontakt os på tlf. 40 57 33 98 eller e-mail jpgulvservice@mail.tele.dk.