Ring til os på: 39 68 33 98

Alt inden for gulve​
Specialslibning til sildebensparket, afhøvling af skæve og ujævne gulve med gammel belægning, overfladebehandling eller en hvidpigmentering? Uanset hvilken opgave inden for gulvbehandling, du eller virksomheden står over for, kan JP Gulvservice i Hellerup nær København klare den.

​Vi udfører blandt andet nedenstående:

  • ​Gu​lvafslibning
  • Gulva​fhøvling​
  • Oliebehand​ling​
  • Ludbehandling
  • Lakering af gulv
  • Voksbehandling

Vi udfører arbejde for både private kunder og erhvervskunder og varetager mange underentrepriser for større virksomheder og entreprenørfirmaer – og vi klarer stort som småt.

​De bedste materialer og en stor ekspertise giver høj kvalitet

Med mange års erfaring inden for gulvfaget er du garanteret en stor ekspertise og know-how med os som samarbejdspartner.

Vi er altid opdaterede med de nyeste teknikker og metoder, og bruger kun det bedste udstyr og de bedste materialer på markedet.

Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder sparring og rådgivning i forbindelse med den forestående opgave, ligesom vi naturligvis altid sikrer en håndværksmæssig smuk løsning i højeste kvalitet, som kun en professionel kan efterlade.

Ved at klikke på linksene kan du få meget mere information om vores forskellige behandlinger.

Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 57 33 98, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave eller ønsker et uforpligtende tilbud.

 

JP Gulvservice
Dyssegårdsvej 36
2900 Hellerup

Tlf.: 39 68 33 98
Mobil: 40 57 33 98

Mail: jpgulvservice@mail.tele.dkGulvafslibning

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Gulvafhøvling

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Oliebehandling

Tryk her for at læse mere


Læs mere