Ring til os på: 39 68 33 98

Om JP Gulvservice - professionalisme og mange års erfaring
JP Gulvservice er en veletableret virksomhed beliggende i Hellerup, der siden 1987 har leveret kvalitetssikre gulvløsninger til en bred kundekreds inden for både private kunder, virksomheder, boligforeninger, institutioner og offentlige instanser i Nordsjælland og København.

​Intet er for småt eller for stort
Gennem årene har vi oparbejdet et godt og solidt ry blandt såvel kunder som samarbejdspartnere og større entreprenørfirmaer, der ønsker en pålidelig, stærk og erfaren gulvsliber med sans for kvalitet.

​Vi har derfor været velsignet med mange forskelligartede opgaver og projekter som underentreprenør og har blandt andet lavet gulve på Amalienborg, på Geologisk Institut og i større banker.

​Dog ønsker vi stadig at holde fast i, at vi er en mindre virksomhed, der ikke er for store til at løse de mindre og mere simple opgaver i de private hjem. For os bliver ingen opgaver for små og simple eller for omfattende og krævende, og vi lægger stor vægt på den personlige service.​
Smukke og kvalitetssikre løsninger

Vi prioriterer at levere smukke håndværksmæssige løsninger i høj kvalitet og er kendt for vores punktlighed, ordholdenhed og høje fleksibilitet over for vores kunder. Vi sørger altid for at møde op til tiden og for at levere arbejdet til den aftalte tid - og vi stopper ikke, før vi er færdige.

​Søger du en erfaren, stabil og kvalitetsbevidst gulvservicevirksomhed med fornuftige priser, så kontakt os allerede i dag og få et godt og uforpligtende tilbud.​

 

JP Gulvservice
Dyssegårdsvej 36
2900 Hellerup

Tlf.: 39 68 33 98
Mobil: 40 57 33 98

Mail: jpgulvservice@mail.tele.dkGulvafslibning

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Gulvafhøvling

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Oliebehandling

Tryk her for at læse mere


Læs mere